PIKKARALAN kylätiedote Marraskuu 2021

9.11.2021 -- Posted by : kylayhdistys

Marraskuun lähiliikuntahaaste

Etsi kuvan osoittamasta paikasta (pallo) postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 1.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten yritysten lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Marraskuun palkintona arvotaan Atso Kärkkäisen tekemä Linnunpönttö.

Vihje: ”Postilaatikko on Keisarintien varrella. Tien rakensi 1700-luvun puolivälissä Keisari päästäkseen Oulunlinnasta Kajaaninlinnaan. Osa tiestä palvelee meitä kyläläisiä ulkoilureitin muodossa. Eipä arvannut keisari minkä lahjan meille jätti perinnöksi.”

Lokakuun lähiliikuntahaasteessa arpaonni suosi tällä kertaa Noel Huovista, joka voitti Atso Karkkäisen valmistaman linnunpöntön. Postilaatikolle oli lokakuussa jättänyt 26 henkilöä yhteystietonsa.

Onnittelut voittajalle!


Pikkaralan koulun joulujuhla

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuutta ja koulun joulujuhlaa juhlitaan yhdessä keskiviikkona 1.12. kello 18.00, Pikkaralan koululla, Vasantie 121. Tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran työhön.

Tule virittymään joulunaikaan Pikkaralan koulun joulujuhlaan ja laulamaan Kauneimpia Joululauluja.

Tervetuloa!


Pikkaralan kyläyhdistyksen pikkujoulu

Tapahtuma peruttu.


Askarrellaan yhdessä jouluksi!

Jouluaskartelut lauantaina 11.12.2021 klo 13–16 Pikkaralan koululla. Teemana on jouluiset kukka-asetelmat sekä makramekoristeet. Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset tekstiviestinä
Tiinalle p. 040 7784 315.


Joogaa kyläläisille!

Tervetuloa rentoutumaan ja antamaan hetki itsellesi. Mielipaikan Niina tulee vetämään kaikille soveltuvan jooga- ja rentoutustunnin lauantaina 11.12.2021 klo 16.00 alkaen Pikkaralan koulun salissa. Tapahtuma on maksuton.


Mitä toimintaa ja tapahtumia toivot Pikkaralaan ensi vuodelle?

Kyläyhdistyksen toimintarahahakemuksien tueksi toivomme kyläläisiltä toiveita ja ehdotuksia ensi vuoden toiminnalle sekä tapahtumille 15.11.2021 mennessä pikkarala@gmail.com sähköpostiin.

Pikkaralan kyläyhdistys ry toivottaa kaikille kyläläisille rauhallista joulun odotusta!


Seuraamme ja noudatamme kokoontumisia järjestäessämme valtakunnallisia ja alueellisia koronaohjeita sekä suosituksia. Älä tule tilaisuuksiin mikäli sinulla on Covid-19 viittaavia oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, flunssa, pahoinvointi, ripuli tai äkillinen haju- tai makuaistin heikkeneminen) tai olet ollut ulkomailla viimeisen 10 vuorokauden aikana. Pidetään kaikki huolta turvavälien säilyttämisestä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Share: