Pikkaralan kylätiedote Loka-Marraskuu 2022

17.10.2022 -- Posted by : kylayhdistys

Loka-marraskuun lähiliikuntahaaste

Etsi kartan osoittamasta paikasta (sininen piste) postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonnat suoritetaan 31.10.2022 ja 30.11.2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten
yritysten lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Lokakuun palkintona on Marja-Liisa Suvannon lahjoittama tuotepalkinto. Marraskuun palkintona on Pikkaralan kyläyhdistyksen lahjoittama tuotepalkinto.

Lokakuun vihje:
Postilaatikon sijainnin kohdalla on ollut vanhaan aikaan tienristeys, josta on mennyt kärrytie muunmuassa Juurussuolle ja Karioon.

Marraskuun vihje:
Oulujokivarren osayleiskaavan tarkistus: AT-c/ kyläkeskusalue. Alue on varattu kyläkeskukseksi. Pikkaralan koulua käyneet tunnistavat paikan koululiikunnan suunnistustunneilta.


Discoillaan koululla!

Disco perjantai 21.10. klo 17.30-18.30 alle kouluikäiset, 18.30-20.00 alakouluikäiset.


Lentopalloa!

Lentopallovuoro torstaisin klo 18.00 Pikkaralan koululla. Tervetuloa!

Kuulalla keho kuntoon

Kahvakuulaillaan sunnuntaisin klo 18-19 Pikkaralan koululla. Tervetuloa mukaan!

Kahvakuulaan ja lentopalloon osallistuminen kyläyhdistyksen jäsenille on ilmaista.


Kutsu syyskokoukseen

Tervetuloa Pikkaralan kyläyhdistys ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen Pikkaralan koululle sunnuntaina 20.11.2022 klo 13.00.

Vesiosuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Paananen tulee kertomaan vesiasioista kokouksen yhteydessä. Lisäksi kokouksessa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, muun muassa koulu- ja kaavoitusasioista.

Kokouksessa kahvitarjoilu ja arvontaa.

Esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Vahvistetaan seuraavan kalenterivuoden toimintasuunnitelma, tulo-ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus varsinaisten jäsenten, kannattajajäseninä olevien yksityisten henkilöiden osalta ja kannattajajäseninä olevien yhteisöjen osalta
 6. Päätetään hallituksen varsinaisten jäsenten ja varajäsenten lukumäärä
 7. Päätetään maksetaanko hallituksen varsinaisille jäsenille kokouspalkkiota, päätetään maksetaanko tilintarkastajille/toiminnantarkastajille palkkioita. Mikäli päätetään, että hallituksen varsinaisille jäsenille ja/tai tilintarkastajille/toiminnantarkastajille maksetaan palkkioita, päätetään palkkioiden suuruudesta.
 8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavaksi kalenterivuodeksi
 9. Valitaan hallituksen varsinaiset jäsenet sekä varajäsenet erovuoroisten tilalle seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi
 10. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastaja taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastaja
 11. Kokouksen päättäminen

Olisiko sinulla uusia ideoita tai toiveita kyläyhdistyksen toimintaan?

Tervetuloa aktiivitoimijaksi kyläyhdistykseen!


PIKKARALAN KOULU 130 vuotta

Pikkaralan koulun ja koko kylän yhteiset syntymäpäiväjuhlat koulun salissa keskiviikkona 30.11.2022 klo 18.00 alkaen.

Ohjelmassa koululaisten esityksiä ja laulua. Koulun entisten oppilaiden muisteloita kouluajoista ja koulusta toivotaan. Tarjolla kakkukahvit!


Tulevia tapahtumia

Jouluaskartelu sunnuntaina 11.12. klo 14.

Share: