PIKKARALAN kylätiedote Helmi-Maaliskuu 2022

19.2.2022 -- Posted by : kylayhdistys

Ulkoilua ja yhdessäoloa laskiaissunnuntaina Pikkaralan Uimamontulla

Kyläyhdistys tarjoaa kuumaa mehua ja nuotion makkaranpaistoon uimamontulla laskiaissunnuntaina 27.2.2022 klo 13–15. Pakataan mukaan omat laskuvälineet, makkarat ja iloista mieltä! 

Tervetuloa kaikki lapset ja lapsenmieliset!


Lähiliikuntahaaste helmikuu

Helmi- ja maaliskuun lähiliikuntahaasteet:
Etsi kartan osoittamasta paikasta (nuoli) postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonnat suoritetaan 28.2.2022 ja 31.3.2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten yritysten lahjakortteja tai tuotepalkintoja.


Helmikuun vihje

Pikkaralan kylä alkaa kun Oulusta Kajaanin suuntaan tullessa käännytään Kainuuntieltä Väinölänmäen tienhaarasta Pukintielle. Siellä on vanha maatila. Tämä ympäristöä rikastuttava rakennus aloittaa Pukintien. Tila koostuu päärakennuksesta, kahdesta aitasta ja tallista, jotka ovat ajalta 1800-1900- luvun vaihteesta. Pihapiirissä on isoja vanhoja kuusia ja mäntyjä.

Helmikuun palkintona on Gane Oy:n lahjoittama lahjakortti Pikkaralan Shellille.


Maaliskuun vihje

Ojan alkulähde on Tuohinojärvessä, joka nykyisellään on lähes kuivanut. Oja mutkittelee aikansa, laskien Oulujokeen Pikkaralan ja Laitasaaren rajamailla. Ojasta on aikoinaan voinut pyytää kevätkesällä mateita suurempiakin saalismääriä. Aikoinaan Tuohino-ojan päässä Oulujoen suulla on ollut luonnon uimaranta, jota Malurin rannaksi kutsuttiin. Huomionarvoista on, että vaikka oja ei noudatakaan virallisia kuntien rajaviivoja, ojaa pidetään maallikoiden osalta rajavetona Oulun kaupungin ja Muhoksen kunnan välille.

Lähde: Laitasaari-Seura

Maaliskuun palkintona on KoruHilla Designin  2022helmimaalis_koruhilla.png   lahjoittama tuotepalkinto.


Jäsenmaksu 2022

Maksathan jäsenmaksun helmikuun aikana Pikkaralan kyläyhdistys ry:n tilille FI46 5741 3642 5071 87 OKOYFIHH, maksun viestiksi jäsenmaksu 2022 ja jäsenen nimi. Jäsenmaksun suuruudeksi syyskokous on vahvistanut: varsinainen jäsen 10 €, kannattajajäsen henkilö 10 € ja kannattajajäsen yhteisö 30 € vuodessa.

Mikäli et ole vielä Pikkaralan kyläyhdistyksen jäsen, olet tervetullut liittymään jäseneksi tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia pikkarala@gmail.com.

Tiedot voi ilmoittaa myös puhelimitse 044 489 0001. Jäseneksi liittyessäsi annat luvan tallentaa ilmoittamasi tiedot Pikkaralan kyläyhdistys ry:n pitämään jäsenrekisteriin. Jäseneksi liittymällä olet mukana mahdollistamassa kyläyhdistyksen järjestämää toimintaa.

Pikkaralan kyläyhdistys ry.

Share: