Tälle sivulle listataan aakkosjärjestyksessä Pikkaralan ja lähialueen yrityksiä sekä muita palveluita. Klikkaamalla yrityksen tai palvelun kuvaa avautuu lisää tietoja.

Jos haluat oman yrityksesi/palvelusi listalle, lähetä mailia admin@pikkarala.fi 

Hevostalli Mika Hämäläinen

Palvelut:
- Täysihoitotalli hevosille
- Loimien pesua
- Pollen Puhti lannoitteen myynti

Linnunradan tila

Linnunradan tilalla kasvatetaan hamppua ja alpakoita! Viljelemme, jalostamme ja tuotamme öljyhamppua; elintarvikkeita ja
luonnonkosmetiikkaa. Tilallamme on myös alpakoita, teemme eläinavusteista toimintaa ja myynnissä on alpakanvillaa ja asusteita.
Sateen Tupa kahvila ja tilamyymälä on avoinna aina keskiviikkoisin klo 10-18, tervetuloa tustumaan lähituotantoon!

Metsäkoneurakointi Perttunen

Palveluihimme kuuluu koneellinen puunkorjuu ja muut metsäkoneilla tehtävät työt, kuten harvennushakkuut, uudistushakkuut, tonttihakkuut ja muut erikoisosaamista vaativat hakkuut. Työt hoidamme tehokkaasti korjuujäljestä tinkimättä. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani asiakkaillemme. Toimimme ympäri vuoden. Kun haluat muuttaa maisemaa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

MoilaMotors

MoilaMotors on Vuonna 2017 perustettu yritys joka myy, huoltaa ja korjaa moottorikelkat, moottoripyörät, mönkijät ja muut vastaavat kulkupelit.

Penttilän talli

Penttilän talli tarjoaa laadukasta täysihoitopalvelua yksityishevosille. Hevosasiakkaita tallilla palvellaan yksilöllisesti ja rakkaudella.

Hevosen täysihoito sisältää:  
- ruokinta neljä kertaa päivässä
- heinä, kaura, kivennäisrehu (merilevä), suola
- kokopäivätarhaus
- loimitus
- ratsastusalueet, kenttä ja maneesi
- estekalusto
- kesällä tarjolla myös laitumet

Pikkarala Frisbeegolf

Tervetuloa harrastamaan frisbeegolfia Pikkarala Frisbeegolfin radalla tai osallistumaan siellä järjestettäviin kilpailuihin. Pikkarala Frisbeegolfin radalla lajin harrastajat ja kisaajat voivat nauttia rauhassa frisbeegolfin iloista vaativilla ja mielenkiintoisilla väylillä. Pikkarala Frisbeegolf on ainutlaatuinen yksinomaan frisbeegolfiin pyhitetty liikunta-alue Oulun seudulla ilman, että siellä on muita liikunnan harrastajia.

Pikkaralan vesiosuuskunta

Pikkaralan vesiosuuskunta on perustettu vuonna 1969. Perustajina olivat Pikkaralan kylän isännät, jotka halusivat helpottaa elinkeinonsa harjoittamista ja jokapäiväistä elämäänsä. Alkoi suuri runkoputkiston rakennusurakka, joka saatiin pääosin valmiiksi jo 70-luvun alkupuoliskolla. Siitä lähtien vesiosuuskunta on toimittanut Hangaskankaan pohjavettä Oulujokivarren talouksiin aina Juurusojan tienoilta Muhoksen rajalle saakka, molemmin puolin jokea.


Pukin tila

Luomulammastila, jossa myytävänä villalankoja, taljoja, raakavillaa ja karitsan- ja lampaanlihaa ja lihajalosteita.

RatsuKortes

Yksityinen, hevosten täysihoitotalli Oulussa. Maneesi, kenttä, esteet, tarhat, laitumet, kengitys sekä Oulun parhaat ratsastusmaastot.

Shell Pikkarala

Laajasti tunnettu huoltoasema Pikkaralassa. Hyvää palvelua ja kaikkea löytyy.

Timo Karhu Oy

Sähkötyöt ja korjaukset.
p. 044 971 6721

Viskaalin tila

Viskaalin tilalla Oulujokilaaksossa Muhoksella tehdään ruokaa naudan ja hevosen lihasta. Me – Viskaalin väki – viljelemme ja kasvatamme karjaa historiallisella Viskaalin tilalla. Tavoitteena tarjota teille mahdollisuus syödä punaista lihaa hyvällä omallatunnolla - hiilineutraalisti. Tilan teurastamossa leikkaamme lihan käsityönä. Palviuunissamme valmistuu aidoilla leppälastuilla palvattuja artesaanileikkeleitä ja -makkaroita. Koska kaikki tämä tapahtuu samassa paikassa, tiedämme varmasti, mistä ruoka tehdään. Lähiruoka maistuu!