PIKKARALAN kylätiedote Tammikuu 2021

11.1.2021 -- Posted by : kylayhdistys

Pikkaralan kyläyhdistys toivottaa kaikille kyläläisille hyvää uutta vuotta 2021!

Tervetuloa Pikkaralan kyläyhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi liittyminen tapahtuu tältä sivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pikkarala@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun alla olevan ohjeen mukaisesti.

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:
• nimi,
• osoite,
• sähköpostiosoite,
• puhelinnumero,
• kotipaikka, sekä
• tieto siitä liitytkö varsinaiseksi jäseneksi vai kannattajajäseneksi.

Tiedot voi ilmoittaa myös kirjeitse Shellin ilmoitustaulun vieressä olevaan yhdistyksen postilaatikkoon tai puhelimitse 044 489 0001. Jäseneksi liittyessäsi annat luvan tallentaa ilmoittamasi tiedot Pikkaralan kyläyhdistys ry:n pitämään jäsenrekisteriin.

Jäsenmaksun suuruudeksi syyskokous on vahvistanut:
varsinainen jäsen 10 €,
kannattajajäsen henkilö 10 € ja
kannattajajäsen yhteisö 30 € vuodessa.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä yhdistyksen toiminta-alueella vakituisesti tai osa-aikaisesti asuvat yksityishenkilöt, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnasta ja hyväksyvät sen tarkoituksen.

Tuki- eli kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, rekisteröity yhdistys, säätiö sekä muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- sekä puheoikeus mutta ei äänioikeutta. Yhdistyksen toiminta-alueen kaikilla vakituisilla ja osa-aikaisilla asukkailla on läsnäolo-oikeus yhdistyksen kokouksissa.


Tammikuun lähiliikuntahaaste

Etsi kartan osoittamasta paikasta postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 1.2.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebooksivuilla. Uusi haaste julkaistaan aina kylätiedotteessa. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten yritysten lahjoittamia lahjakortteja. Tammikuun palkintona arvotaan Viskaalin lahjakortti ja Oulujoki-kaitaliina

Kuntoradan käytöstä

Muistutuksena kaikille meille: Nyt kun hiihtolatua on jälleen alettu ylläpitää, käytetään hiihtolatua vain suksilla sivakoimiseen ja muut kuntoradan käyttäjät pidättäytyvät omalla puolellaan pois ladulta, jotta latu pysyy kunnossa hiihtäjille.


Tulossa

Koronatilanteesta johtuen säännölliset tapahtumat ovat tauolla. Muutoksista ilmoitetaan kyläyhdistyksen facebook-sivulla sekä ilmoitustauluilla Shellillä, Pikkaraisenkylällä ja koululla.


Historiailta/kylämuistelot Vapaamuotoista keskustelua varttuneempien kyläläisten alustamana vanhojen valokuvien pohjalta. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.
Perinteinen talvirieha laskiaissunnuntaina 14.2.2021 koululla
Kevätkokous keskiviikko 17.3.2021 klo 18.00
• Uutena toimintana seniorikerhon kokoontuminen kerran kuussa erilaisilla teemoilla esim. retkiä, liikuntaa jne. Lisätietoja Pirjo Karhulta puh. p. 050 044 8004
Lentopallovuoro koulun salissa torstaisin klo 18.00-19.30 kyläyhdistyksen jäsenille
Puutyökerho keskiviikkoisin klo 17.30
Käsityökahvila maanantaisin klo 18.00 koulun alaluokassa
Kahvakuula sunnuntaisin klo 18.00 koulun kentällä tai salissa
Kotipitäjä-lehden voi hakea Pikkaralan Shelliltä. Lehti ilmestyy joka toinen keskiviikko


Seuraamme ja noudatamme kokoontumisia järjestäessämme valtakunnallisia ja alueellisia koronaohjeita sekä suosituksia. Älä tule tilaisuuksiin mikäli sinulla on Covid-19 viittaavia oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, flunssa, pahoinvointi, ripuli tai äkillinen haju- tai makuaistin heikkeneminen) tai olet ollut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana. Pidetään kaikki huolta turvavälien säilyttämisestä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Share: