PIKKARALAN kylätiedote Syyskuu 2021

10.9.2021 -- Posted by : kylayhdistys

Oulujokivarren osayleiskaavan tarkistus – esittelytilaisuus kyläläisille 23.9.

Oulujokivarren osayleiskaavan tarkistus sekä päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 1.9–1.10.2021. Kaavan valmisteluaineisto on luettavissa www.ouka.fi/oulu/kaupunkisuunnittelu/oulujokivarren-osayleiskaavan-tarkistus

Oulun kaupungin yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen tulee pitämään esittely- ja keskustelutilaisuuden Oulujokivarren osayleiskaavasta Pikkaralan koululle torstaina 23.9. klo 18–20. Tule mukaan keskustelemaan!

Tämän tilaisuuden lisäksi pidetään kylien (Pikkarala-Sanginsuu-Madekoski) yhteinen Teams-esittelytilaisuus maanantaina 27.9. klo 18–20.


Kirppistapahtuma & lähituotemyyjäiset - uusi ajankohta!

Kirppistapahtuma & lähituotemyyjäiset Pikkaralan Shellin pihalla sunnuntaina 26.09.2021 klo 13-16, tervetuloa ostoksille!

Mikäli haluat tulla myyjäksi tapahtumaan voit ilmoittautua Terhille numeroon 044 2368672.

Osallistumismaksu 5 € yksityishenkilöiltä ja 10 € yrittäjiltä. Omat myyntipöydät mukaan. Voit myydä myös peräkärrystä tai peräkontista. Ilmoitathan myyntitavan ilmoittautuessasi.


Syyskuun lähiliikuntahaaste

Etsi kuvan osoittamasta paikasta postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonta suoritetaan 1.10.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten yritysten lahjakortteja. Syyskuun palkintona arvotaan Kauneushuone Hillan lahjakortti.

Vihje: ”Olipa kerran kulkuväylillä kiviä, Olipa kerran pihalla sempramänty joka tiputti neulasensa ja pihkaa. Näistä syntyi vuosia sitten maamerkki Viskaalintielle ilahduttamaan ohikulkijoita. Teos on syntynyt yhteistyössä Paapan ja lastenlasten kanssa. Vuodenaikojen ja juhlapyhien mukana maamerkinkin olemus vaihtelee.”


Puutyökerho

Puutyökerho on keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen Pikkaralan koulun puutyöluokassa. Ohjaajana Timo Karhu.


Lentopalloa

Lentopallovuoro torstaisin klo 18.00 Pikkaralan koululla. Tervetuloa!


Kuulalla kroppa kuntoon

Kahvakuulaillaan sunnuntaisin klo 18–19 Pikkaralan koululla. Tervetuloa mukaan. Kahvakuulaan osallistuminen on ilmaista.


Vuokrakalustoa kyläläisille

Pikkaralan kyläyhdistyksen hankkimaa kalustoa voidaan vuokrata kyläyhdistyksen jäsenille:

  • Videotykki 20 €/vrk
  • Partybox kaiutin 20 €/vrk/kpl
  • Pop-up telttoja 10 €/vrk/kpl
  • Taittopöytiä 5 €/vrk/kpl

Yhteydenotot: 044 4890001 / Jukka,  040 7784315 / Tiina


Seuraamme ja noudatamme kokoontumisia järjestäessämme valtakunnallisia ja alueellisia koronaohjeita sekä suosituksia. Älä tule tilaisuuksiin mikäli sinulla on Covid-19 viittaavia oireita (kuume, yskä, kurkkukipu, flunssa, pahoinvointi, ripuli tai äkillinen haju- tai makuaistin heikkeneminen) tai olet ollut ulkomailla viimeisen 10 vuorokauden aikana. Pidetään kaikki huolta turvavälien säilyttämisestä sekä käsi- ja yskimishygieniasta.

Share: