PIKKARALAN kylätiedote Elo-Syyskuu 2022

11.8.2022 -- Posted by : kylayhdistys

Lähiliikuntahaaste elo-syyskuu

Etsi kartan osoittamasta paikasta (elokuu: punainen pallo, syyskuu: sininen pallo) postilaatikko ja osallistu arvontaan jättämällä laatikkoon yhteystietosi. Arvonnat suoritetaan 31.8.2022 ja 30.9.2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla. Arvomme yhteystietojen jättäneiden kesken paikallisten yritysten lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Elokuun palkintona on Gane Oy:n lahjoittama lahjakortti Viskaalin tilakauppaan ja syyskuun palkintona on uuden ”Pikkaralan kyläkauppa?-baarin?” lahjakortti.

Elokuun vihje

Tervetuloa harrastamaan frisbeegolfia Pikkarala Frisbeegolfin radoilla tai osallistumaan niillä järjestettäviin kilpailuihin. Pikkarala Frisbeegolfin radoilla lajin harrastajat ja kisaajat voivat nauttia rauhassa frisbeegolfin iloista vaativilla ja mielenkiintoisilla väylillä. Pikkarala Frisbeegolf on ainutlaatuinen yksinomaan frisbeegolfiin pyhitetty liikunta-alue Oulun seudulla ilman, että siellä on muita liikunnan harrastajia. (https://pikkaralafrisbeegolf.fi/)


Syyskuun vihje

Hangaskangas on Oulun eteläisin kaupunginosa Pikkaralan kaupunginosan eteläpuolella Maikkulan suuralueella. Hangaskankaan kaupunginosa on asukasluvultaan Oulun toiseksi pienin. Kaupunginosa rajoittuu pohjoisessa Pikkaralan rautatieasemaan ja Oulu–Kontiomäki-rataan, idässä Muhoksen kunnanrajaan ja etelässä Kempeleen ja Tyrnävän kunnanrajoihin.

Hangaskangas on maastoltaan pääasiallisesti kuivaa mäntykangasta. Rakennuksia on vähän. Alueella on runsaasti soranottopaikkoja: hienoa hiekkaa on käytetty laajalti maanteiden ja rautatien kunnossapitoon sekä rakennuksiin. Hangaskankaalla sijaitsee harrasteilmailun käytössä oleva Ahmosuon lentokenttä. (Lähde: Wikipedia)


Seniorikerho kokoontuu

Vihdoinkin pääsemme aloittelemaan senioritoimintaa!
Ensimmäinen kokoontuminen Pikkaralan koulun salissa sunnuntaina 28.8.22 klo 13. Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme kylämuisteloiden merkeissä: Kalle Perttunen tulee kertomaan mm. Osuuskassan eli nykyisen Oulun Osuuspankin perustamisesta. Kahvitarjoilu! Tervetuloa kaikki toiminnasta kiinnostuneet kyläläiset!


Lentopalloa!

Lentopallovuoro torstaisin klo 18.00 Pikkaralan koululla.
Tervetuloa!

Kuulalla keho kuntoon

Kahvakuulaillaan sunnuntaisin klo 18-19 Pikkaralan
koululla. Tervetuloa mukaan!

Kahvakuulaan ja lentopalloon osallistuminen kyläyhdistyksen jäsenille on ilmaista. Mikäli et ole vielä Pikkaralan kyläyhdistyksen jäsen, olet tervetullut liittymään jäseneksi tällä nettilomakkeella tai lähettämällä sähköpostia pikkarala@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun Pikkaralan kyläyhdistys ry:n tilille FI46 5741 3642 5071 87 OKOYFIHH. Maksun viestiksi jäsenmaksu 2022 ja jäsenen nimi. Jäsenmaksun suuruudeksi syyskokous on vahvistanut: varsinainen jäsen 10 €, kannattajajäsen henkilö 10 € ja kannattajajäsen yhteisö 30 € vuodessa.


Puutyökerho

Puutyökerho kokoontuu keskiviikkoisin 31.8.22 klo 17.30 alkaen Pikkaralan koulun puutyöluokassa. Ohjaajana Timo Karhu p. 044 9716 721.


Oulurastit Pikkaralassa

Oulurastit järjestetään Hangaskankaan maastoissa tiistaina 20.9.2022 klo 16.30-19.00. Pikkaralan kyläyhdistys ry pitää lähtöalueella puffettia suunnistajille. Tervetuloa tapahtumaan suunnistajat ja lajista kiinnostuneet!


Tulevia tapahtumia

  • Alakoululaisten disco 4.11.2022
  • Pikkaralan kyläyhdistyksen syyskokous marraskuussa

Toivomme uusia innokkaita kyläläisiä mukaan yhdistyksen toimintaan!


Syntymäpäiväkutsuja kyläläisiltä

Paavo Vasala 70 vuotta

Kutsun sukulaisiani, ystäviäni, tuttaviani, kumppaneitani sekä kyläläisiä 70-vuotissynttäreilleni kotiini maanantaina 29.8.2022 klo 14 alkaen. Tapahtuman luonne on vapaamuotoinen ja rento, pukeutuminen vapaa.

Ohjelmassa muun muassa:

  • Lasten disco 16.00 – 18.00. Yllämainittujen ryhmien lapset ja lastenlapset kavereineen tervetulleita. Musiikista vastaa tiskijukka Janne Tiiro.
  • Varjakka String Band esiintyy klo 19.00. 
  • Leikkimielisiä kilpailuja.
  • Tarjolla loimulohta, grillattua kanaa, salaattia, kakkukahvit. Juomana vettä, mehua, maitoa, kotikaljaa, olutta ja viiniä. Lapsille myös limsaa ja jäätelöä sekä makeisia

Merkkipäivään liittyvät muistamiset pyydän tekemään rahalahjoituksena Pikkaralan Kyläyhdistys ry:lle. Yhdistys on yleishyödyllinen, jonka tarkoituksena on kehittää Oulujokivarren ja Pikkaralan kylän monipuolista elinvoimaisuutta, kulttuuria ja harrastuksia. Pikkaralan Kyläyhdistyksen tili FI46 5741 3642 5071 87. Viestiksi Paavo70.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeen.
Lämpimästi tervetuloa!

Paavo Vasala p. 0500 586 737
Vasantie 43, 90310 Oulu


Mauri Hahto 80 vuotta

Mauri Hahdon 80-vuotissyntymäpäiväjuhlia vietetään Pikkaralan koululla lauantaina 1.10.2022 klo 13-16.

  • Kahvi- ja kakkutarjoilu
  • Kaikki kyläläiset ja ystävät ovat tervetulleita juhlimaan!

Share: